ContactSkin, de oplossing voor mannen

ContactSkin

Ook voor mannen kan haaruitval negatieve gevolgen hebben op het zelfvertrouwen. ContactSkin is een oplossing die uitermate geschikt is voor kaalheid of een terugtrekkende haarlijn bij mannen.

Deze “kunstmatige hoofdhuid” wordt ontwikkeld met echt haar. Het natuurlijke membraan zorgt ervoor dat ContactSkin onzichtbaar is en natuurlijk aanvoelt. Door de poriën in het membraan kan uw eigen hoofdhuid normaal ademen. Het haar is op zo’n manier ingevoegd dat het nauwelijks van echt haar is te onderscheiden. Door de moderne bevestigingsmethode blijft het haarwerk 4 tot 6 weken zitten.

Voordelen van ContactSkin:

  • Het haarstuk biedt dag en nacht draagcomfort.
  • De lengte van het haarwerk wordt aangepast naar uw persoonlijke voorkeur. De kleur en dikte van het haar kan perfect worden afgestemd op uw eigen natuurlijke haar. Zelfs de richting waarin het haar moet vallen kunt u kiezen.
  • Wanneer gebruikt als aanvulling dient het eigen haar minimaal 1 cm lang te zijn. Dit zorgt voor een onzichtbare en natuurlijk ogende overgang van ContactSkin naar het eigen haar.
  • Het is gemakkelijk te wassen en drogen met behulp van gespecialiseerde haarverzorgingsproducten.
  • ContactSkin kan zonder problemen bij het sporten, in het zwembad en de sauna gedragen worden. Zelfs zout zeewater beschadigt het haarwerk niet. Het hechtmiddel is namelijk hitte- en waterbestendig.

Wilt u graag meer weten over ContactSkin? Laat uw gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met u op.
Bekijk de ContactSkin commercial