”Er goed uit willen zien, heeft niets te maken met ijdelheid”

Vergoedingen

Bij haaruitval kunt u de huisarts of specialist verzoeken een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk of pruik. U komt dan in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafkosten door uw zorgverzekeraar. In verband met de declaratie van onkosten is het van belang dat u bij de eerste afspraak in het bezit bent van een verwijzing van arts of uw ziekenhuis. Ik kan dan de hele administratie van u overnemen. Dat heeft als voordeel dat u vaak geen kosten hoeft voor te schieten. Ook kijk ik of u in aanmerking komt voor een extra vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Hoe werkt het?

De zorgverzekeraars vergoeden 1 x per jaar minimaal de basisvergoeding van € 465,00 (per 1 januari 2024) van de aanschafkosten plus aanvulling. Indien het bedrag voor een haarwerk of pruik hoger uitvalt dan de wettelijke vergoeding, hoeft u alleen het resterende gedeelte bij de aanschaf te betalen.

Aangezien haarwerken, haarstukken en pruiken te verkrijgen zijn in vele prijsklassen, help ik u bij elke medische indicatie bij het verkrijgen van een vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Ik ben erkend door vrijwel alle zorgverzekeraars en medische instellingen. Tevens ben ik lid van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie, sectie Haarwerken (ANKO). Dat geeft u de garantie voor vakmanschap, service en hoge kwaliteit.