Werkwijze

Wat kunt u verwachten?

Werkwijze

De aankoop of het verwerven van informatie over een haarwerk of pruik is vaak een emotionele gebeurtenis. Daarom werk ik graag op afspraak. U bespreekt uw wensen in absolute rust, ver weg van de drukte van het ziekenhuis, het medisch centrum of de kapsalon. U krijgt speciale aandacht in een kalme, gemoedelijke omgeving met veel privacy. Mijn werkwijze bestaat uit 3 stappen;

Stap 1:

Tijdens de eerste afspraak staan het kennismaken, de intake en de eerste haarwerkselectie centraal. Ik vul samen met u het intakeformulier in, waarin belangrijke cliënt- en verzekeringsgegevens worden genoteerd (zie vergoedingen). Bovendien bespreek ik met u de verwachtingen van het haarwerk, uw haareisen, type, model en kleur. Ik geef advies over confectie haarwerk of haarwerk op maat.

Confectie haarwerk

Als het gaat om confectie haarwerk kunt u kiezen uit de nieuwste modellen, in echt haar of kunsthaar, in verschillende haarlengtes, diktes en kleuren. In de meeste gevallen wordt echter een standaard haarwerk besteld. Na vijf werkdagen kunt u het haarwerk komen passen. Indien gewenst kan dit binnen 2 werkdagen. Dan werken we middels een expres zending.

Haarwerk op maat

Kiest u voor maatwerk dan is het haarwerk, de haartoevoeging of de pruik volledig vervaardigd door ambachtelijk handwerk. Deze unieke werkmethode neemt meestal tien tot twaalf weken in beslag. Een groot voordeel bij een haarwerk dat op maat wordt gemaakt is dat u exact het gewenste haarmodel en de haarkleur kunt kiezen.

Stap 2 en 3:

2. Of het nu gaat om een standaard haarwerk of gepersonaliseerd maatwerk, tijdens de tweede afspraak pas ik het haarwerk of pruik. Dit wordt vervolgens naar wens geknipt en gestyled. Als u ten gevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig heeft, is het raadzaam om ruim vóór de kuur al een afspraak te maken. Ik kan dan uitgaan van uw eigen haarkleur en model. Bovendien hoeft u tijdens het onaangename proces van haaruitval niet te wachten op uw pruik of haarwerk.

3. De laatste stap betreft het onderhoud en advies voor een mooie, gezonde, natuurlijke uitstraling. Ik sta altijd voor u klaar voor eventuele reparaties, het bijknopen van haar, het wassen en opnieuw modelleren van uw haarwerk of pruik.