Haarwerkstudio Leonie is aangesloten bij ANKO

ANKO sectie haarwerken

Haarwerkstudio Leonie aangesloten is bij de ANKO sectie Haarwerken. Het ANKO logo biedt u als consument de garantie dat diensten en ook haarwerken voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze organisatie en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.

De ANKO waarborgt de kwaliteit van haarwerkbedrijven in Nederland en de daaraan gekoppelde hoge mate van dienstverlening. Vertrouwen, begrip, discretie en kwaliteit staan daarbij voorop.


Een ANKO-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks wordt opnieuw getoetst of een ANKO-lid voldoet aan de eisen van dit reglement. De ANKO is keurmerkhouder en is getoetst door de Raad van Accreditatie.


Haarwerkstudio Leonie is daarnaast ook aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consument en ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.