Welkom bij Haarwerkstudio Leonie

Kaalheid en haaruitval kan emotionele en psychologische gevolgen hebben. Het kan zijn dat u zich niet meer mooi voelt, waardoor het zelfvertrouwen afneemt. Erfelijke haaruitval is de meest voorkomende oorzaak, ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Daarnaast zijn er een aantal oorzaken die zowel tijdelijke, als permanente haaruitval kunnen veroorzaken. 

Voornamelijk het uitvallen van haren door medicatie of medische behandelingen zijn tijdelijk van aard. Een haarwerk kan de ideale oplossing zijn om u weer zichzelf te laten voelen en het zelfvertrouwen terug te krijgen. Door maatwerk en haarstukken van hoge kwaliteit te leveren zien anderen niet dat u een haarwerk draagt.

Privacy, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de speerpunten die zorgen voor tevreden gezichten vol zelfvertrouwen. De behandelingen vinden plaats in de salon waar uw privacy is gegarandeerd. Niemand hoeft immers te weten dat u haaruitval wenst te verbergen. Indien het voor u niet mogelijk is om naar de salon te komen, plan ik graag een afspraak bij u thuis.

Wist u dat

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend en kosteloos adviseert tijdens het eerste bezoek.

Lees meer

Vergoeding

Jaarlijks opnieuw uw vergoeding bij uw zorgverzekeraar aan kan vragen.

Lees meer

Presentaties

Presentaties geeft bij vrouwenverenigingen, kanker- verenigingen, bejaardentehuizen etc.

Voor iedereen

Haarwerkstukken en pruiken verkoopt voor zowel dames, heren als kinderen.

Bezoek

U ook bezoekt in uw eigen omgeving of in het ziekenhuis.

Thuisbrengen

U ook bij ziekte op kan halen en weer thuis kan brengen.

Leonie Peute

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het kappersvak en ik begrijp de gevolgen die haaruitval met zich meebrengt. Graag bied ik u een luisterend oor en zorg ik ervoor dat u zich in mijn salon op uw gemak voelt. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal u adviseren op basis van uw wensen en eisen.

Meer over Leonie